Qui som?

 Ens trobaràs a:

La Cia. JCorona neix de la voluntat de crear un espectacle còmic: un monòleg gestual. 
Des de 2013 Jordi Corona ha anat gestant l’idea de crear un espectacle còmic de gest, fins que aquesta idea esdevé una necessitat.

Arnau Marín i Jordi Corona es coneixen l’any 2014 en la representació de El setè cel (Cia. Teatre de l’Enjòlit) a Girona i, al desembre de 2015, decideixen començar a treballar per a la creació d'un espectacle: El Cowboy de la trista figura. S'estrena el gener de 2017 (Sala La Planeta. Girona).
La finalitat essencial d’aquest projecte és l’expressió artística. 
L'equip creatiu (autors) està format per Arnau Marín (director) i Jordi Corona (intèrpret).

És el primer espectacle de Jordi Corona com a autor, i també del seu primer monòleg com a actor.

L'any 2018 s'incorpora l'actriu Joana Martí amb la finalitat de crear el segon espectacle de la Cia. JCorona: un espectacle per a públic FAMILIAR de creació pròpia. Amb la direcció de Pere Hosta (http://www.perehosta.com/). Espectacle en preparació.

PROGRAMACAT-01.gif
escenics_petit.jpg
-® PEREDEPRADA-938087-2.jpg

Jordi Corona

Actor i autor de El Cowboy de la Trista Figura. 

-® PEREDEPRADA-934967.jpg

Joana Martí

Actriu i membre de la Cia. JCorona.

logo color.jpg

JOANA MARTÍ i BARCELONA

Actriu, mestra especialista de música i pedagoga teatral.

És actriu, pedagoga, mestra de música i postgraduada en teatre i intervenció socioeducativa per la Universitat Ramon Llull. Té molta experiència en el món de la docència teatral havent treballat en diverses escoles i instituts de Barcelona, Girona i rodalies.

Ha cursat estudis d’interpretació entre d’altres centres a “El Galliner” de Girona així com cant clàssic amb Imma Pascual, i cant modern amb Mariona Fàbregas i Eva Trullàs. Des del 2007 ha treballat com a actriu a diferents companyies de teatre professionals. Algunes d’elles com ara D3N3/FANÀTIC VISUAL portant arreu de Catalunya l’espectacle “L’aniversari de Numira” (2007 a 2009); PAÍS DE XAUXA: “El País de Xauxa és festa!” (2009);“El País de Xauxa és diversió!” (2012 i 2013); “Fira mercat de tardor” (2012), “Fem un pessebre” (2012 i 2013) o LA BÈSTIA PELUDA representant l’espectacle “Els follets del Nadal” (2012). També va ser membre fundadora i actriu de la companyia de teatre “MÓRKOF TEATRE “ Ossos per a Otto” (2013/2014) i actualment col·labora en diferents Companyies de teatre professionals com “LA MINÚSCULA COMPANYIA D’ESPECTACLES”, o ”LA FAMÍLIA GUIRIGALL” girant els espectacles “La gran aventura de la miramira”, “Guiriballa amb la Família Guirigall” i “La tortuga poruga i la seva amiga eruga” (2013-2019). Actualment és membre de JCORONA CIA DE TEATRE on està preparant el proper projecte, un espectacle familiar.

JORDI CORONA i SANMARTIN

Actor i biòleg marí.

 

Inicia la seva formació al Centre de Formació Teatral El Galliner (Girona) al 2005, on passa per diferents cursos mongràfics (humor gestual, joc i creació, màscara neutra, expressió corporal) amb: Xavier Ricard,  Sílvia Escuder, Marcel Tomàs, Pep Vila, Mireia Vallès, Maria Codinachs. Paral•lelament es forma en varis cursos de treball corporal, mim i clown, amb Cristophe Thellier;  Pep Vila; Luís Brusca; Johnny Melville; Mai Rojas – Escola MOVEO (2012 – 2016); Norman Taylor (2017); Antón Valen (2018). I d’altres més transversals amb Isabel Rocatti o Teatre de L’Enjòlit (2015).

Com actor i autor va formar part de l’espectacle d’humor gestual Casting (2013). Aquest espectacle de 17’ és el què porta a Jordi Corona a la creació de JCORONA CIA DE TEATRE amb el seu primer espectacle propi: El Cowboy de la Trista Figura. Ha participat com actor en dues edicions del Microteatre dins l’àmbit del FITAG (2013 i 2014). Dirigit per Ramon Perera. Ha participat com a actor en tres obres dirigides per Élisabeth Cauchetiez (2007 – 2016): Adaptacions de El Baró Rampant; Baula; i El Recreador. Actor cover de la Cia. Minúscula Teatre en "En el més cru de la realitat" i col•laborador en visites guiades i varis espectacles infantils.

Treball davant càmera: actor en esquetxos còmics amb  Marcel Tomàs (Cascai Teatre), dins el projecte "La Banda de Marcello" (http://www.labandademarcello.com/). Websèries: "Vostè no és aquí", de Les Meilleurs Producteurs (2014). I "Contratiempo" de Dioptria Films (2019).

Membre fundador de la companyia de teatre JCORONA. Actualment està treballant en el 2on projecte de la la companyia, un espectacle per a públic familiar.